امکان دریافت فیش حقوقی با کدملی یا شماره تلفن همراه از طریق ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir وجود داشته که ممکن است برای اخذ اینترنتی فیش، نیاز به درج اطلاعات مربوط به دفتر کل و شماره حساب در فرم باشد. همچنین می توان برای دریافت خدمات حکم حقوق یا گواهی کسر از حقوق اقدام کرد.
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری
فیش حقوقی حاوی اطلاعاتی در خصوص میزان دریافتی و کسورات اشخاص بوده که بازنشستگان برای دریافت این مدرک می بایست وارد سامانه اینترنتی مربوطه شوند، اما دغدغه افراد این بوده که نشانی سامانه در نظر گرفته شده برای اخذ مدرک چیست و دریافت با کدملی به چه صورت می باشد؟ کسب اطلاعات در خصوص نحوه ورود به سایت و شیوه اخذ مدرک مفید بوده و بخصوص مورد توجه علاقمندان به دریافت وام های متعدد از بانک ها قرار خواهد گرفت؛ زیرا فیش حقوقی یکی از مدارک لازم برای اخذ تسهیلات یا ضمانت برای آشنایان و اطرافیان به حساب می آید.
برای ورود به سایت eservices.cspf.ir کلیک کنید.
برای ورود مستقیم به سامانه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری کلیک کنید.
سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir خدمات اخذ فیش حقوقی را به شکل اینترنتی ارائه داده و در واقع هر فرد پس از طی کردن مراحل ورود، می تواند فایل مورد نظر را دریافت کند. در این مقاله ابتدا سامانه اخذ مدرک معرفی شده و سپس شیوه ورود به سایت و نحوه دریافت مدرک شرح داده شده است. اشخاص از طریق بررسی راهنمای تصویری دریافت فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری با کدملی می توانند اطلاعات کافی در خصوص شیوه اقدام برای دریافت مدرک کسب کرده و در انتهای مقاله با سایر امکانات سایت مربوطه آشنا شوند.
در ارتباط با معرفی درگاه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir می توان شرح داد که با پیشرفت تکنولوژی برخی از خدمات به شکل غیر حضوری ارائه شده و امروزه دیگر نیاز به حضور در سازمان ها جهت دریافت فیش حقوقی نمی باشد. هر کارمند یا بازنشسته می تواند از طریق مراجعه به سامانه های اینترنتی برای دریافت مدرک اقدام کرده و جزئیات آن را بررسی نماید.
سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir فیش حقوقی اشخاص را برای عموم قابل مشاهده نساخته و در واقع امکان دریافت مدرک را تنها پس از طی کردن مراحل ورود به سامانه فراهم خواهد نمود. بنابراین هر بازنشسته می بایست اطلاعات هویتی خود را در فرم ورود درج کرده یا مراحل دریافت با کدملی را طی نموده تا در نهایت مدرک مربوط به خود را مشاهده نماید، زیرا اشخاص اجازه بررسی مستندات مربوط به سایر بازنشستگان را نداشته و از حریم خصوصی افراد محافظت خواهد شد.
در جواب این پرسش که فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته چیست، باید اظهار داشت که این مدرک از سوی سازمان محل کار برای کارمندان و بازنشستگان صادر شده که بازنشسته ها می توانند از طریق سایت صندوق مربوطه فیش را مشاهده کنند. در مدرک اطلاعات مربوط به میزان دریافتی و کسورات درج شده و همچنین جزئیاتی در خصوص وام های اخذ شده قابل مشاهده خواهد بود.
غالبا اشخاص برای ضمانت اطرافیان خود نیاز به فیش حقوقی داشته، زیرا این فیش نمایانگر حقوق دریافتی بازنشستگان بوده و واجد شرایط به حساب آمدن آن ها را برای ضمانت مشخص خواهد کرد. بازنشسته در صورتی که از دریافتی کافی برخوردار نباشد اجازه ضمانت نداشته و به همین دلیل بانک ها از طریق بررسی مدرک در خصوص واجد شرایط بودن یا فاقد شرایط به حساب آمدن ضامنین تصمیم گیری خواهند نمود.
در راهنمای ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری باید شرح داد که لازمه اخذ مدرک از سامانه اینترنتی، درج اطلاعات هویتی در فرم های ورود و دسترسی به حساب کاربری خواهد بود. بنابراین بازنشستگان می بایست مراحل دریافت فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری با کدملی را طی کرده یا سایر روش ها را امتحان نمایند که راهنمای کامل در ادامه آمده است.
ابتدا می بایست نشانی "سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir" را در مرورگر جستجو کرده و سپس روی "ورود به سامانه" کلیک نمود.
در ادامه اشخاص می توانند یکی از شیوه های ورود را مانند رمز ثابت، شناسایی دو عاملی یا شناسایی سه عاملی انتخاب کنند.
در نهایت فرم ورود به سامانه نمایش داده شده که برای مثال فرم ورود با رمز ثابت شامل فیلدهای زیر می باشد.
در پاسخ به این سوال که اطلاعات لازم برای ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری چیست باید شرح داد که جهت ورود از طریق روش رمز ثابت تنها نیاز به درج نام کاربری و رمز عبور در فرم ها بوده اما متقاضیان روش شناسایی دو عاملی نیاز به شماره تلفن همراه خواهند داشت. برای دسترسی به حساب کاربری از طریق روش سه عاملی هر بازنشسته باید کد ملی، اطلاعات مربوط به دفتر کل و شماره حساب را در فرم تایپ کرده و روی ورود کلیک نماید.
در صورت درج اطلاعات اشتباه در فرم های ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری اشخاص با خطا مواجه شده و به پروفایل کاربری هدایت نمی شوند. نام کاربری بازنشستگان اغلب کد ملی یا شناسه دستگاه بوده که در صورت فراموشی رمز می توان از طریق روش های بدون نیاز به گذرواژه مانند شناسایی دو عاملی برای ورود اقدام کرد، زیرا در این روش یک پیامک برای شماره تلفن همراه شخص ارسال شده و کد دریافتی رمز عبور به حساب می آید.
بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری اهمیت بالایی داشته زیرا هر بازنشسته از طریق دریافت این فیش می تواند اطلاعات کافی در خصوص دریافتی خود به دست آورده و با میزان کسورات مربوط به وام ها یا سایر موارد آشنا شود. در ادامه راهنمای تصویری دریافت مدرک از طریق سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir آمده و قابل مشاهده می باشد.
ابتدا باید نشانی "eservices.cspf.ir" را در مرورگر تایپ نموده و سپس روی "دریافت فیش حقوقی" کلیک کرد.
حالا می توان گزینه "ورود" یا "ثبت نام" را انتخاب نموده و یکی از روش های ورود را گزینش نمود که امکان ورود از طریق دولت من نیز وجود خواهد داشت.
در صورت انتخاب روش شناسایی دو عاملی بازنشستگان می بایست شماره تلفن همراه را در فرم تایپ کرده و منتظر دریافت پیامک حاوی کد ورود بمانند، امکان انتخاب سایر روش ها و دریافت با کدملی نیز وجود دارد.
در صورت انتخاب گزینه "ثبت نام"، فرم زیر نمایش داده شده و می بایست با کد ملی و شماره تلفن همراه ثبت شده به نام کاربر تکمیل شود.
پس از ورود به حساب فردی می توان سال مورد نظر را انتخاب کرده تا فیش حقوقی ارائه گردد.
نکته قابل توجه در خصوص نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری این بوده که در گذشته تمامی این خدمات به شکل حضوری ارائه شده، اما در حال حاضر به صورت اینترنتی می توان مراحل اخذ مدرک را طی نمود. بازنشستگان پس از دریافت وام های متعدد می توانند از طریق بررسی فیش حقوقی اطلاعاتی در خصوص میزان کسورات مربوط به وام کسب کرده و در صورت افزایش کسورات، دلیل آن را جویا شوند.
محدودیتی برای اخذ فیش حقوقی از سایت صندوق بازنشستگی کشوری اعمال نشده و بازنشستگان در 24 ساعت شبانه روز می توانند خدمات دریافت کنند. همچنین باید اشاره کرد که مانعی برای اخذ فیش حقوقی چند باره در روز وجود نداشته و برای مثال در صورت عدم ذخیره سازی یا حذف شدن مدرک دریافتی، می توان مجدد وارد سایت شده و آن را مشاهده نمود.
امکان دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی وجود داشته و افراد می توانند پس از تکمیل فرم ورود به سامانه با کد ملی و سایر اطلاعات مورد نیاز، وارد پروفایل کاربری شده و درخواست خود را به ثبت برسانند. راهنمای تصویری و توضیحات مربوطه در ادامه آمده و برای تمامی بازنشسته ها قابل بررسی است.
ابتدا می بایست نشانی "سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir" را در مرورگر تایپ کرده و سپس گزینه "دریافت فیش حقوقی" را انتخاب نمود.
در مرحله بعدی باید روی روش "شناسایی سه عاملی" یا "ورود از طریق رمز ثابت" کلیک کرد.
در صورت انتخاب روش شناسایی سه عاملی درج کد ملی، شماره حساب و اطلاعات دفتر کل در فرم الزامی است.
متقاضیان روش رمز ثابت می توانند کد ملی را به عنوان نام کاربری در فرم تایپ کرده و رمز عبور را نیز درج نمایند.
لازم به ذکر است که سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری گزینه ای با عنوان فراموشی رمز عبور را در دسترس قرار داده و در صورت اقدام برای دریافت با کدملی و مشاهده خطا می توان برای بازیابی رمز اقدام کرد. همچنین متقاضیان می توانند روش شناسایی دو عاملی را انتخاب نموده و با استفاده از شماره تلفن همراه وارد سایت شوند. همچنین در صورت بروز مشکل باید با کارشناسان سازمان محل کار ارتباط برقرار کرده و مشاوره دریافت نمود یا با پشتیبانی صندوق تماس گرفت.
سامانه صندوق بازنشستگی کشوری به طور کلی جهت ارائه خدمات به بازنشسته ها راه اندازی شده و امکاناتی مانند خدمات بیمه ای، تسهیلات و خدمات فرهنگی را در اختیار قرار می دهد. اشخاص پس از بررسی قسمت تسهیلات و ثبت درخواست انواع وام ها در ادامه می توانند، فیش حقوقی را اخذ کرده تا میزان دقیق قسط کسر شده از دریافتی خود را مشاهده نمایند، همچنین ممکن است برای ثبت درخواست وام نیاز به ارائه فیش مربوطه باشد.
پس از بررسی این که فیش حقوقی چیست و نحوه دریافت با کدملی چگونه می باشد باید به شرح سایر خدمات درگاه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری پرداخته و اطلاعاتی در خصوص قسمت های خدمات مربوط به حقوق، تسهیلات، بیمه، طرح صبا، خدمات فرهنگی و میز خدمت به دست آورد. در ادامه لیست امکانات همراه با توضیحات آمده و برای متقاضیان قابل مطالعه است:
خدمات حقوق: عناوین دریافت حکم حقوق، سامانه خویش فرمایی، گواهی کسر از حقوق، خود اظهاری شماره حساب و دریافتی بازنشستگان خارج از کشور در این بخش قرار داشته که هر شخص بر اساس نیاز خود می تواند یکی از گزینه ها را انتخاب نماید. برای مثال در صورت انتخاب اخذ حکم، امکان طی کردن مراحل دریافت آنلاین حکم حقوق فراهم شده و می توان اطلاعات مندرج در مدرک را بررسی کرد.
خدمات تسهیلات: درخواست وام ازدواج، وام ضروری یا کمک هزینه حمپاد را می توان از طریق این قسمت به ثبت رساند که منظور از حمپاد تسهیلات مربوط به حمایت از پایان نامه دانشجویی بازنشسته ها و فرزندان آنان است.
خدمات بیمه ای: خدمات غیر حضوری مربوط به بیمه عمر و حوادث در این بخش ارائه شده و می توان برای دریافت اطلاعات در خصوص جبران هزینه خسارت درمان اقدام کرده و در صورت امکان تقاضاهای مرتبط را به ثبت رساند.
طرح صبا: طرح صبا در واقع شامل تخفیف خرید از فروشگاه های مختلف بوده که برای مثال بازنشستگان می توانند جهت خرید محصولات شرکت کفش ملی از تخفیف معینی بهره مند شوند.
خدمات فرهنگی و ورزشی: زیر مجموعه های خدمات فرهنگی و ورزشی شامل بانک اطلاعات نخبگان، جشنواره ها، خانه های امید و امکان ورزشی می باشد.
ارتباط با ذی نفعان: از طریق این بخش می توان به سامانه نظام پیشنهادها، خدمات الکترونیکی، مشارکت مردمی و سامانه گزارش مردمی راه یافت.
دستگاه های دولتی و شاغلین: سامانه خویش فرمایی، استعلام سوابق شاغلین و استعلام مشترکین صندوق جزو زیر مجموعه های این بخش به حساب می آیند. همچنین می توان از امکاناتی مانند سامانه شناسه یکتا پرداخت و مشاهده وضعیت حواله ها استفاده کرد.
میز خدمت: یکی از سایر خدمات درگاه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری، میز خدمت نام داشته که از طریق آن قسمت می توان راهنمایی های لازم را اخذ کرده و سپس درخواست های الکترونیکی را به ثبت رساند.
باید اشاره کرد که استعلامات، پیام ها، نظرسنجی و راهنما نیز جزو سایر خدمات درگاه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری به حساب می آیند. لازم به ذکر است که تنها بازنشسته ها امکان استفاده از خدمات سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir را داشته و افراد مشغول کار در سازمان های مختلف برای اخذ خدمات باید به سایت معین شده توسط سازمان خود مراجعه نمایند.
در جواب این پرسش که آیا امکان دریافت فیش حقوقی بازنشستگان به صورت حضوری وجود دارد باید گفت که در حال حاضر تمامی خدمات به شکل آنلاین ارائه شده و بازنشسته ها در صورت تمایل می توانند اخذ فیش حقوقی را به کارشناسان در کافی نت ها واگذار کنند. مراجعه حضوری به سازمان وقت گیر بوده و امکان دارد کارشناسان محل به علت حجم زیاد کار، فرصت راهنمایی نمودن بازنشسته را نداشته باشند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ بازنشستگان برای اخذ فیش حقوقی باید وارد سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir شده و مراحل ورود به حساب کاربری را طی نمایند که راهنمای تصویری در مقاله آورده شده است.
✔️ برای دریافت فیش با کدملی می بایست اطلاعات مربوط به دفتر کل و شماره حساب را در اختیار داشته و در فرم ها درج نمود که جزئیات کامل در مقاله آمده است.
✔️ از طریق سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری می توان برای اخذ حکم حقوق، ثبت درخواست تسهیلات و شرکت در طرح های ورزشی و فرهنگی اقدام کرد که راهنمای کامل در مقاله آمده است.
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری
برای مشاوره نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری
اینترنتم همیشه ضعیفه و سایت هم باز نمیشه! برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان میشه حضوری به سازمان بازنشستگی کشور مراجعه کرد؟
خیر حتما باید با ورود به سایت صندوق بازنسشتگی کشوری فیش حقوقی خود را دریافت نمایید.
صندوق بازنشستگی کشوری با فیش حقوقی وام هم میده؟
بله با دریافت فیش حقوقی با کد ملی می توانید درخواست تسهیلات خود را در سایت صندوق بازنشستگی کشوری ثبت کنید.
فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته رو چه جوری می تونم از صندوق بازنشستگی کشوری بگیرم؟
دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی با ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir امکان پذیر است.
من میخوام فیش حقوقی پدرم رو بگیرم می تونم به سامانه دریافت فیش حقوقی بازنشستگی کشوری وارد بشم چه اطلاعاتی لازمه؟
برای مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان کشوری اطلاعاتی که در هنگام ورود به سامانه eservices.cspf.ir لازم است شامل کد ملی، شماره همراه فرد داوطلب می باشد.
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©